Exclusieve VIP Tickets

Exclusieve VIP Tickets

09:00 - 18:00, VIP Club

Wil je jezelf of iemand anders verrassen met een Exclusive VIP Ticket? Dat kan! Dit is een unieke mogelijkheid om Vredestein Super Car Sunday spectaculair en van heel dichtbij mee te maken. Er zijn een gelimiteerd aantal VIP tickets beschikbaar, deze tickets zijn inclusief entree tot het evenement, gehele dag catering en toegang tot de pitlane en Supercar paddock. 's Ochtends een heerlijke kop koffie met wat lekkers op gang te komen, BBQ lunch tussen 12.30 en 14.30 en poffertjes in de middag.

Zondag 20 mei
Neem je VIP ticket mee naar het evenement, dit kan geprint maar we kunnen de barcode ook scannen vanaf je telefoon. Zorg dan wel dat het ticket is gedownload op je telefoon. Maak er geen foto of screenshot van.
Het VIP parkeerticket, deze ontvang je per aparte e-mail, graag geprint achter de voorruit van de auto leggen. Dit bevordert de doorstroom richting de VIP parking.

Wanneer je binnen bent op het evenement dan kun je bij de zwarte VIP trailer je VIP ticket omwisselen voor een VIP polsbandje. Deze zwarte trailer vind je op het terrein bij de pitboxen, dat is het grote terrein rechts waar de Supercars staan, ongeveer ter hoogte van pitbox 10. Op de trailer staat 'Poffertjes on Tour'.
Bij deze trailer zijn op vertoon van je polsbandje de gehele dag hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Om 13.05 uur is zondag de display van de Supercars & Hypercars op de baan, voor de tribune. Met je VIP polsbandje heb je toegang tot de pitlane. Volg wel de aanwijzingen van de marshalls op. Mocht het te druk worden in de pitlane dan kunnen ze je vragen om deze te verlaten ivm de veiligheid.

- Toegang pitlane vanaf 16 jaar.
- Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er een apart VIP ticket beschikbaar tegen een gereduceerd tarief.
- Het VIP ticket voor kinderen is alleen verkrijgbaar in combinatie met een VIP ticket volwassene.

BESTEL HIER JE VIP TICKET