Koenigsegg uit privé collectie aanwezig!

Koenigsegg uit privé collectie aanwezig!

Naast de nieuwe 800pk sterke Ferrari 812 Superfast is er ook een andere bijzondere bolide aanwezig! Namelijk een Koenigsegg uit de privé collectie van F1 coureur Adrian Sutil. Hij heeft maar liefst 5 Koenigseggs. Welke hiervan naar het evenement komt is nog een verassing. Zorg dat je er zondag bij bent en dan zullen we zien welke er dan uit de vrachtwagen komt!

Na een succesvolle Vredestein Super Car Sunday Assen is het zondag 17 september de beurt aan Circuit Zandvoort! Ook tijdens Vredestein Super Car Sunday Zandvoort kan je honderden supercars verwachten. Zo komen er naast de Koenigsegg ook meerdere Aventador SV's, meerdere Porsche 918's, meerdere Ferrari F12 TDF's, de nieuwe McLaren 720S (eerste op NL kenteken), de nieuwe Lamborghini Huracan Performante (ook de eerste op NL kenteken), een Novitec F12 N Largo met F1 sound en vele andere supercars.

Heb jij nog geen tickets? Bestel deze dan nu nog online om te profiteren van €3,- voorverkoop korting. Aan de deur zijn ook tickets verkrijgbaar, maar dan zonder korting.

Bekijk ook: 800pk 812 Superfast aanwezig!