Ex Jon Olsson's 800pk Sterke Lamborghini Huracan aanwezig!

Ex Jon Olsson's 800pk Sterke Lamborghini Huracan aanwezig!

Aanstaande zondag is het zover: het grootste supercar-event van NL: Vredestein Super Car Sunday! Geniet zondag 17 september van honderden supercars/hypercars en exclusieve bolides op Circuit Zandvoort. De meest bijzondere auto's die je normaal vrijwel nooit tegen komt op de openbare weg vind je tijdens Vredestein Super Car Sunday allemaal samen op dezelfde locatie.

Van een Koenigsegg tot iconische supercars als de Ferrari F40 tot een Ferrari Enzo, van de meest nieuwe supercars als de Lamborghini Huracan Performante en McLaren 720S (beide de eerste op NL kenteken) tot een 1000pk sterke GT-R tot andere dikke performance kanonnen en honderden anderen.

Zo is ook de ex Lamborghini Huracan van pro skiër Jon Olsson aanwezig. Met een 5,2 liter V10 en een supercharger heeft deze Huracan maar liefst 800pk ipv. de 'normale' 610pk. Om hem nog dikker te maken is hij voorzien van een uitlaatsysteem van Akrapovic!

Klik op de balk hieronder voor meer aanwezige supercars en hypercars of bestel je tickets nu online en profiteer nog van de online voorverkoop korting!

KLIK HIER VOOR TICKETS MET KORTING!

Bekijk meer aanwezige supercars!